Thuis bewegen

donderdag 30 oktober 2014

Kringloopwinkel Overnodig Putten steunt "Thuis bewegen"
De deelnemers van de groep Thuis bewegen dis in het Atrium aan de Brinkstraat van start is gegaan, keken verrast op toen in hun aanwezigheid de beweegposter overhandigd werd aan Cornelis Klomp van de Kringloopwinkel in Putten. Namens de samenwerkende organisaties SWP, Fysio Klaarwaterbos en Orion, bedankte Thalia Silvius de heer Klomp en de medewerkers van de kringloopwinkel van harte voor de bijdrage, waardoor deze tot stand is gekomen.

 

De groep in de Brinkstraat is enkele weken geleden gestart o.l.v. Desiré van Nieuwenhuizen en gaandeweg zijn er steeds meer deelnemers bij gekomen, maar een gezamenlijke ruimte als deze is natuurlijk ook prima om samen een uurtje te bewegen. Het contact wat op deze manier ontstaat, is een mooie aanvulling op contacten die er al zijn en een leuke manier om met elkaar bezig te zijn.

 

Heeft u een gezamenlijke ruimte of belangstelling om enkele mensen bij u in de huiskamer uit te nodigen, om gezellig samen te bewegen, dan kunt u contact opnemen met Annemieke Carbo, 351360. de beweeguren staan o.l.v. Desiré of Annemieke. Inmiddels zijn er enkele groepjes van start gegaan en worden beweeg uurtjes en contacten voortgezet

 

Annemieke zegt: "Leuk om met deze enthousiaste groep op de achtergrond gebruik te maken van de mogelijkheid om bekendheid te geven aan ons project Thuis Bewegen, de activiteiten van de Kringloopwinkel Overnodig en het prachtige Atrium, allemaal zaken die onze aandacht verdienen".