Geen objecten gevonden

Verkoopvoorwaarden

+ Kringloopwinkel Overnodig is niet aansprakelijk voor vermissing en/of beschadiging van uw persoonlijke eigendommen tijdens uw aanwezigheid in het bedrijf.
+ Betreden van het pand is voor eigen risico.
+ Het is verboden om ongevraagd spullen voor de winkel te plaatsen zonder overleg.
+ Artikelen worden niet geruild.
+ Er dient alleen bij de kassa afgerekend te worden.
+ Als een artikel niet geprijsd is kan een daartoe bevoegd persoon hiervoor een prijsbepaling maken, bij twijfel behouden wij ons het recht voor om het artikel eventueel tijdelijk uit de verkoop te halen.
+ Indien er ons inziens sprake is van prijsverwisseling, behouden wij ons het recht voor om een nieuwe prijsbepaling te maken dan wel het artikel eventueel tijdelijk uit de verkoop te nemen.
+ Kringloopwinkel Overnodig behoudt zich ten alle tijden het recht voor om de inhoud van uw tas te controleren.
+ Bij diefstal schakelen wij ten alle tijden de politie in.
+ Artikelen die als set geprijsd zijn worden ook als set verkocht (bankstellen, tafel met bijbehorende stoelen, kostuums, etc.) het staat een ieder vrij de hele set te kopen, en maar een gedeelte mee te nemen. Het overgebleven deel kan dan weer aan de kringloopwinkel geschonken worden.
+ Reserveren van artikelen voor max.1 dag, dit in overleg.

OPHALEN:
+ Goederen kunnen worden opgehaald uitsluitend van af de begane grond, tenzij er een lift aanwezig is, waar de goederen inpassen.
+ Alle goederen worden door de ophalers ter plekke beoordeeld. Goederen welke niet verkoopbaar zijn worden niet meegenomen.

BEZORGEN:
+ Goederen kunnen bij u thuis worden bezorgd (inPutten):
+ De bezorgkosten zijn vermeld in de winkel en de meubelhal.
+ Betaling direct, bij aankoop.
+ Goederen worden afgeleverd op de begane grond, tenzij er een lift aanwezig is waar de goederen inpassen.

GARANTIE:
+ Gekochte goederen worden in principe niet teruggenomen en hebben geen garantie.
Indien er aannemelijke omstandigheden zijn of indien een apparaat niet goed door ons getest kan worden, kan in overleg en met een garantiestikker op het apparaat deze binnen 2 dagen geretourneerd worden. Het aankoopbedrag wordt dan op vertoon van de kassabon terugbetaald.

Deel deze pagina